Pages


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

Tuesday, 26 July 2011

Karnival I'Con IPG Kampus Ilmu Khas

23 Julai-Sabtu, IPG Ilmu Khas telah mengadakan Ilmu Khas Carnival Of Nasyid - I'Con.Dalam selama sehari suntuk ini, banyak aktiviti2 yang menarik telah dirancang oleh pihak penganjur. Antara aktivitinya ialah pertandingan nasyid, debat perdana yang telah menampilkan ahli panel yang terkenal seperti Imam Muda Nuri dan Dr. HM Tuah dan turut hadir Ahmad Fedtri Yanhya sebagai moderator. Terdapat juga booth2 jualan yang dibuka di sekitar lokasi karnival dan SPENTRA tidak ketinggalan untuk menyewa satu tapak gerai. Gerai kita telah menjual produk2 makanan seperti keropok lekor asli terengganu dan air float special. Seperti yang dijangkakan, keropok lekor memang mendapat sambutan hangat dari pengunjung dan stok habis sebelum karnival tamat.

penjual2 sedang mem"promote" keropok lekor....

Menu istimewa di gerai SPENTRA....

Pengunjung yang tak putus2 datang membeli di gerai.....Sibuk...beginilah keadaan digerai sepenjang penjualan berlangsung...


Keropok asli Terangganu....


  Pertandingan Nasyid dan Persembahan RAIHAN

SPENTRA telah menaja sebahagian harga tiket kepada ahli2 yang membeli tiket bagi menyaksikan pertandingan nasyid dan persembahan istimewa RAIHAN. Harga tiket yang dijual kepada orang ramai aadalah RM5, namun bagi ahli2 spentra, mereka hanya perlu membayar RM2. RM3 telah ditaja oleh SPENTRA.

1 comments:

Anonymous said...

tahniah geng2 spentra :)
keep it up..
saya baru je join spentra harap lepas ni boleh join xtvt2 spentra

-nazihah karim-

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...